Faberlic 2/2022 Kataloğu Şimdi Yayında!

Tarafından Faberlic Katalog
0 Yorum Yap


Hedefimiz Zirve. Mükemmel yeni ürünler, görülmemiş fiyatlarla Faberlic kataloğunda.

Sevgililer gününü bekleyenler için birbirinden muhteşem hediyeler hazırladık. İki yeni parfüm, iki muhteşem hediye, sevgililer günü için hediye alternatifi Aviatrice Kadın Parfümü ve Glorious Erkek Parfümü.

Aviatrice: ferah oksijen notası ile meyveli çiçek aromasını sarmalayan muhteşem bir koku. Bulutsuz bir gökyüzü kadar şeffaf olan yeni parfümümüzle çiçeksi kompozisyon yakaladık. Şakayık, manolya ve yaseminin ahengini mutlaka deneyin

Glorious: antik güzellik sınırsız güçle dolu, turunçgil ve ağaçların enerjik aroması. Zaferinin değerini bilen gururlu şampiyon için kakule, misket limonu ve Virginia sedirinin karışımıyla ilmek ilmek işlenmiş bir erkek parfümü.

Peak: vücut ve saç bakım ürünlerinden oluşan yeni bir erkek bakım serisi. XL boy şişelerde sunduğumuz ve buzul suyu içeren ürünlerimizi geliştirirken dünyanın yedi büyük zirvesinden ilham aldık. Etkili temizlik, bakım ve onarım şimdi 380 ml’lik şişede! Seride saç dökülmesi ve kepek önleyici, arındırıcı ve evrensel ürünler bulunuyor. Herhangi 2 adet ürün alana her biri sadece 23,99 TL.

Şimdi Faberlic’e üye olun ve indirimli alışverişin keyfini çıkarın, isterseniz grubunuzu kurun ve yüksek gelirli bir işe sahip olun. Faberlic Üyesi olmadan alışveriş yapmak isteyenler sitemiz üzerinde bulunan whatsapp iletişim hattından bizimle iletişime geçebilirler.

Şunlar da hoşunuza gidebilir